Chef Fleur

Chef Fleur

Only for the best.

Chef Fleur

De belofte van Chef Fleur is dat u de altijd meest hoogwaardige kwaliteit Medinilla’s koopt. Maar wat verstaan wij onder de beste kwaliteit? Wij hebben zeven criteria opgesteld waar een Medinilla aan moet voldoen om onder Chef Fleur uitgeleverd te mogen worden.

U mag van Chef Fleur het volgende verwachten

De Chef Fleur Medinilla geeft u een bloeigarantie, die achterop het etiket vermeld staat. De periodes dat we geen bloeigarantie kunnen geven, worden de Medinilla’s niet onder Chef Fleur uitgeleverd.
Chef Fleur geeft de garantie dat u als verkooppunt uniforme partijen geleverd krijgt.
Chef Fleur staat garant voor gezonde Medinilla’s, waarbij er geen ziektes of insecten aanwezig zijn.
Bij Chef Fleur betaald u alleen voor de knoppen (bloemtrossen) die gegarandeerd mooi uitbloeien en goed zichtbaar zijn. De knoppen die eventueel naast de bloemstelen groeien, krijgt u van het huis en zijn een leuk extraatje.
Bij Chef Fleur krijgt u een foto van de bloemtros op werkelijke grootte, zodat u als winkelier of consument direct ziet hoe de bloem er uiteindelijk uit komt te zien.
Bij Chef Fleur krijgt u de planten geleverd in een stevige en sierlijke cadeauhoes. Dit geeft de plant, zowel als cadeau als om mee thuis te komen, de exclusieve uitstraling welke zij verdient.